Onze sponsoren

Donatus_Logo_vanaf_3-12-2007

Donatus Verzekeringen

Dé kerken- en monumentenverzekeraar van Nederland

Al vanaf 1852 is Donatus specialist in het verzekeren van kerken, monumenten en (zorg)instellingen. Daardoor beschikken wij over een unieke bouwkundige kennis, grote verzekeringstechnische ervaring en brede expertise. Dat zorgt voor rust en vertrouwen bij onze cliënten. En maakt van Donatus dé kerken- en monumentenverzekeraar van Nederland.    

Onderlinge Verzekeraar

Donatus is een onderlinge verzekeraar. Wij werken zonder winstoogmerk en betalen eventuele overschotten uit de brandverzekeringen (opstal, inboedel en inventaris) terug aan onze leden. De laatste 10 jaar bedroeg die restitutie gemiddeld meer dan 40%!

Donatus ook voor particulieren

Donatus verzekert ook particulieren. Mensen die bij onze doelgroep (zie de eerste alinea) in loondienst zijn en eigenaren van monumenten. Met hun partners en gezinnen kunnen zij gebruikmaken van een compleet pakket particulierenverzekeringen. Van auto-, aansprakelijkheid- en rechtsbijstand-, tot woonhuis-, inboedel- en ziektekostenverzekeringen.

Meer informatie vindt u op www.donatus.nl

logo BIM

BIM Systems

BIM is de afkorting van Building, Industry, Monitoring. BIM systems is gespecialiseerd in o.a. OSMOS monitoring. BIM Systems heeft van OSMOS Benelux, de OSMOS sublicentie Gebouwen en Industrie in Nederland verworven. Het systeem wordt wereldwijd al bij meer dan 3000 projecten toegepast. BIM Systems is het enige bedrijf in Nederland dat OSMOS Gebouwen en Industrie aanbiedt. Dankzij de unieke en gepatenteerde vezel optische meettechnieken is OSMOS snel uitgegroeid tot de absolute marktleider in permanente monitoring.

De samenwerking tussen de aanwezige kennis en de unieke technologie van OSMOS maakt BIM Systems tot uw ideale partner in stabiliteitsanalyse en structuurmonitoring.

Met OSMOS deformatiemeting bent u permanent geïnformeerd over de conditie van uw constructie!

Trillingen die veroorzaakt worden door bouw- en sloopwerkzaamheden kunnen schade toebrengen aan de gebouwen in de omgeving van de werkzaamheden.

De door BIM Systems gebruikte OSMOS monitoringsapparatuur behoort tot de top in permanente structuurmonitoring (deformatiemeting) op het gebied van Gebouwen (bijv. monumenten, daken, hoogbouw, voetbalstadions) en Industrie (bijv. petrochemie, windturbines, windmolens en pretpark attracties). Door gebruik te maken van OSMOS monitoring, is het mogelijk om met trillingsmetingen verzakkingen, trillingen, windbelasting, temperatuur, scheurbreedtes en verschuivingen in ondergrond op 0,002 millimeter nauwkeurig te meten.

Meer informatie vindt u op www.bimsystems.nl